Lagun Onakeko futbol taldeek galdu egin dute maila desberdinetan

Uztarria.com 2002ko urt. 28a, 14:01

Asteburu txarra Lagun Onak futbol taldeentzat. Preferente mailan 3-0 galdu zuten Trintxerpen kontra jokatutako partidan, eta jubenilek ere 4-2 galdu zuten Aretxabaletaren kontra. Bi partidak kanpoan jokatu zituzten.

Preferente mailan, Lagun Onak-ek 3-0 galdu zuen Trintxerpe-n aurka. Etxean jokatzen zuen Trintxerpek, eta jada lehenengo partean markagailuan aurrea hartu zion Lagun Onari, bi gol lortu baitzituen. Lehen gola 16. minutuan Telmok sartu zuen eta bigarrena 23. minutuan Robertok. Hirugarrena, partida ia amaitzear zela sartu zioten Lagun Onakoei, Ortegak 85. minutuan. Lagun Onak taldea Preferente mailan bigarrena dago sailkapenean 41 punturekin, eta Tolosa da hurrengoa puntu kopuru berdinekin.

Jubenil mailako Euskal Ligan, berriz, Lagun Onakek 4-2 galdu zuen Aretxabaletaren kontra. Maila honetan, Lagun Onak taldea 14. da sailkapenean 14 punturekin, eta atzetik Balmaseda du 13 punturekin.

Hurrengo astean bi taldeak etxean arituko dira Irun 1902 kontra preferente mailan, eta Zarautzen kontra Euskal Ligan.